Kartepeli Çocuklar, 3D Yazıcı Ve Tasarım Merkezi'ni Gezdi

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, 3 boyutlu modelleme becerilerinin geliştirilmesi ve teknik eğitimlerin verilmesi amacıyla İzmit’te ki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ne ziyarette bulundular.

Kartepeli Çocuklar, 3D  Yazıcı Ve Tasarım Merkezi'ni Gezdi
Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, donanımlı ve bilgili bir gençlik yetiştirmek adına katkı sağlamak için etkinliklerini sürdürüyor. Kartepe Belediyesi Yunus Emre ve İbn-i Sina Bilgi Evi öğrencileri, eğitmenleri ile birlikte 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni gezerek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Çocuklar, örnek çalışmalar yaparak, üretilen parçaları meraklı gözlerle izlediler. Kartepe’li çocuklar yazıcı merkezinde kendi tasarladıkları anahtarlıkları da yazıcıdan çıkardılar. Merkezden oldukça etkilenip heyecanlandıklarını söyleyen öğrenciler, “Burası bizim için bulunmaz bir fırsat. 3D yazıcı sistemlerini haberlerde görüyorduk. Şimdi ise birebir öğrenme fırsatımız oldu. Bu imkânları bizlere tanıyan Kartepe Belediye Başkanın Hüseyin Üzülmez’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Kaynak: İHA