Hayrullah Gölbaşı'ndan Öğrencilere Bot Yardımı

Adıyaman’ın Besnili işadamı Hayrullah Gölbaşı, merhum eşi Hatice Gölbaşı’nın adına yaptırdığı Safyün Hatice Gölbaşı Ortaokulu öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda hediye gönderdi.

Hayrullah Gölbaşı'ndan Öğrencilere Bot Yardımı
Gönderilen hediyelerin dağıtımına Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Okul Müdürü Vakkas Öztürkeri, idari personeller ve öğretmenler katıldı.

Yapılan yardım dağıtımda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, "İlçemizde yetişmiş ve Gaziantep’te iş hayatına devam eden Türkiye’nin güzide şirketlerinden birinin sahibi olan Hayrullah Gölbaşı’na teşekkürlerimi sunarken, biz eğitim camiası olarak hayırsever vatandaşlarımızla her zaman gurur duyduk ve gurur duymaya devam edeceğiz. İlçemize bir çok eser kazandıran Hayrullah Bey öğrencilerimizin tamamına bot göndererek Besni halkının bir kez daha takdirini kazanarak duasını almıştır. Duyarlılığından dolayı Hayrullah Gölbaşı’na eğitim camiası olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ise, "Öğrencilerimize dağıtımına vesile olduğumuz bu hediyelerin tek bir amacı var, gözleri ışıl ışıl parlayan bu yavrularımızın mutlu olmaları. Böyle anlamlı bir hediyeden dolayı hemşehrimiz değerli İş Adamı Hayrullah Gölbaşı’na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ayakkabıları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, bütün öğrenciler de Hayrullah Gölbaşı’na ayrıca teşekkür etti.
Kaynak: İHA