'En İyi CV'Ler 8. Kez Yarışacak

CV Tasarım Yarışması Türkiye 2017, Ege Genç İşadamları Derneğinde (EGİAD) yapılan tanıtım toplantısıyla başladı. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüllerin aynı sıra Medical Park İzmir Hastanesinden ücretsiz sağlık Check-Up’ı yaptırma imkanı da sunulacak.

'En İyi CV'Ler 8. Kez Yarışacak
Bu yıl 8. kez düzenlenen CV Tasarım Yarışması Türkiye 2017, EGİAD’da düzenlenen tanıtım toplantısıyla başladı.

Yarışma direktörü Ahmet Veli Olgundeniz ve jüri üyelerinin katıldığı toplantıda, yarışmanın detayları hakkında bilgi verdi. 3 kategoride gerçekleştirilecek olan yarışmaya gönderilecek CV’ler arasından “En İyi Kapak Yazısı”, “En Tasarlanmış CV” seçileceğini ifade eden Olgundeniz, 8 Ocak 2018 saat 14.00’e kadar adayların başvurularını yapabileceklerini açıkladı.

9 Ocak günü jüri değerlendirme toplantısı yapılacak olan yarışmada, 11 Ocak günü de düzenlenecek organizasyonla yarışmacılara ödülleri verilecek.

Yarışmanın İzmir’in projesi olmasını istediklerini anlatan Ahmet Veli Olgundeniz, “İşe alım süreçlerinde CV’lerin dikkat çekici olması gerekiyor. Bu yarışmayla hem gençler kendilerini test ediyorlar hem de iyi bir iş için kendilerine fırsat oluşturuyorlar. Çünkü jürimiz içinde önemli şirketlerin sahipleri, insan kaynakları müdürleri, üniversitelerden hocalarımız ve sektör temsilcileri var. Hepsi çok değerli ve önemli isimler” dedi.

Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüllerin aynı sıra Medical Park İzmir Hastanesinden ücretsiz sağlık Check-Up’ı yaptırma imkanı da sunulacak.
Kaynak: İHA