Beşiktaş tribünlerinde tartışmalı pankart

Beyaz TV sunucusu Ömür Varol, Beşiktaş tribünlerinde açılan "Alemlerin efendisi Beşiktaş" pankartına tepkisiz kalmadı. Varol, o pankartın daha önce de açıldığını ortaya çıkardı.

Beşiktaş tribünlerinde tartışmalı pankart
Beşiktaş tribünlerinde tartışmalı pankart
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ömür Varol'la Beyaz Gazete programının gündeminde, hafta sonu  Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçında, Beşiktaş tribünlerinde açılan 'Alemlerin efendisi Beşiktaş' pankartı vardı.

Beşiktaş tribünlerinde açılan 'Alemlerin efendisi Beşiktaş' pankartı sosyal medyada büyük tepki gördü. Sosyal medyada birçok kişi 'Alemlerin efendisi Hz. Muhammed'dir.' diyerek açılan bu pankarta tepkisini gösterdi.

DAHA ÖNCE DE CADDEDE AÇMIŞLAR

Varol, o pankartın daha önce de Beşiktaşlı taraftarlar tarafından bir caddede açıldığına dikkat çekti.


Ömür Varol, konuyla ilgili şunları söyledi:

'Bu ne anlama geliyor? 'Alemlerin efendisi' niye rahatsız ediyor? Çünkü Hz. Muhammed için alemlerin efendisi deniyor. Bu noktada sınırların aşıldığı söyleniyor. Burada tabi bir ahkam kesmek doğru değil ama bunu bilmeyen yoktur. Yani şu pankartı hazırlayanların bunu bilmemesi ihtimali düşük geliyor bize. Hem başka bir zaman caddede açmışlar hem de bu hafta sonu aynı pankartı açmışlar. Yani 'Alemlerin efendisi' ifadesini tribünlere bu şekilde taşımak ciddi tepki aldı. Ama bir gurup taraftarın yaptığını da bütün camiaya, bütün Beşiktaşlı taraftarlara mal etmemek lazım. Bu doğru bir hareket değil.'