Başkan Toçoğlu'ndan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Milletvekileri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret ettiler.

Başkan Toçoğlu'ndan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Ziyaret
Ziyarette AK Parti SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Pardi MDK Üyesi Ayhan Sefer Üstün de yer aldı. Heyet, Prof. Dr. Ali Erbaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. AK Parti SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’a yeni görevinde başarılar diledik. Şehrimiz için gurur verici bir gelişme” dedi.

MKYK Üyesi Uncuoğlu da yaptığı açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Ali Erbaş’a yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Memnuniyet duyduk” derken MDK Üyesi Üstün, “Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ı milletvekili arkadaşlarımız ve Büyükeşhir Belediye Başkanımızla ziyaret ederek başarı dileklerimizi ilettik. Hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu ise yaptığı açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na atanan değerli hocamız Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledik. Geçmiş dönemlerde de Sakarya Üniversitesi çatısı altında çalışma imkanı bulmuştuk. Yüklendiği bu büyük sorumluluğu başarıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Rabbim utandırmasın. Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Erbaş’ta Sakarya heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sakaryalı gönül dostlarına selamlarını iletti.
Kaynak: İHA