Başkan Alemdar, Minik Öğrencilerin Misafiri Oldu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çocuk Akademisi’nde minik öğrencilere misafir oldu.

Başkan Alemdar, Minik Öğrencilerin Misafiri Oldu
Çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi alan Başkan Alemdar, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti. Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin hizmete girdiği 2013’ten bugüne birbirinden değerli isimleri misafir ettiğini, farklı birçok sanatsal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Alemdar, Akademi’nin yeni yerinde bilimsel, felsefi ve sanatsal çalışmalara ışık tutmaya devam edeceğini ifade etti.

Serdivan Belediyesi olarak çocuklara yönelik eğitim çalışmalarına da önem verdiklerini belirten Alemdar, bu çalışmalara en güzel örneklerden birinin de Serdivan Çocuk Akademisi’nin olduğunu söyledi.

Serdivan Çocuk Akademisi’nin kendi bünyesindeki 400 öğrencinin yanı sıra ilçe genelindeki okullardan da haftada 250 öğrenciyi ağırladığına değinen Başkan Alemdar, “Geleceğe yapılan en önemli yatırım eğitimdir. Yapılan yollar, kaldırımlar yıpranır ama çocuklarımızın burada öğrendikleri bilgiler hiçbir zaman eskimez. Amacımız yarınlarımızı inşa edecek yavrularımıza özgüven aşılayarak, yeni ufuklar açmak” dedi.

Kaynak: İHA