Başiskele'de Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

KOCAELİ – Başiskele Belediyesi ekiplerince yol genişlemesi ve altyapı çalışması gerçekleştirilen Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokak’ın Vatan Caddesi’ne bağlantısı yapıldı.

Başiskele'de Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor
Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokak’ta gerçekleştirdiği yol genişletme çalışmalarını tamamlayarak 700 metrelik yolu betonla kapladı. Çift şerit haline gelen yolda trafik akışı ve yaya geçişleri güvenli hale gelirken Vatan Caddesi’nden Kültür Sokağa girişinde oluşturulan kavşak sayesinde araç giriş ve çıkışları da daha akıcı ve güvenli hale getirildi.

Öte yandan yol yapım ve onarım çalışmaları için birçok noktada çalışma gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilkent Mahallesi Yetenekli ve Name Sokak’ta parke yol yapımı gerçekleştiriyor.

Ekipler ayrıca havaların yerini yağışa bıraktığı şu günlerde asfalt çalışmalarını sonlandırdı. 10 bin ton sıcak asfalt seren Başiskele Belediyesi birçok yolda iyileştirme çalışması yaparken yeni yollar açtı, asfaltladı, parke taşları ve beton yollarla kapladı. Ekipler son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin desteği ile 350 metre uzunluğundaki Damlar Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi’nin sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA