Van Büyükşehir Belediyesinden Kışa Hazırlık Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesi, kış döneminde karla mücadele konusunda alınacak tedbirler, eksiklik ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Van Büyükşehir Belediyesinden Kışa Hazırlık Toplantısı
Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ve Temizlik İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile kent merkezi ve ilçelerde bulunan şantiye şefleri katıldı.

Toplantıda, Van il merkezi ve ilçe şantiyeleri ile beraber Yol Yapım Şube Müdürlüğü kontrolünde kriz masası oluşturulurken, mevcut durum değerlendirmesi, 2017-2018 karla mücadele noktasında yapılacak hazırlıklar, malzeme ekipman, güzergahlar, ilçe belediyeleri ile koordinasyon konuları ele alındı.

Karla mücadele toplantısında önceki dönemlerde yaşanan sıkıntıların masaya yatırıldığını belirten Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Cem Bartın, “Toplantıda, 2017-2018 karla mücadele döneminde herhangi bir sıkıntıya mahal vermemek için alacağımız önlemleri ele aldık. Ayrıca karla mücadele programımızı oluşturarak, ilçelerimizde ve kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımıza daha etkin bir şekilde hizmet etmeyi hedefliyoruz. Her yıl yapılan bu toplantıyı erkenden yaparak hazırlıklarımızı başlattık” dedi.

Kaynak: İHA