Üniversite Öğrencileri Tedavi Gören Çocukları Eğlendirdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çizgi Ötesi ve Sağlıkta Pozitif Düşünce Toplulukları tarafından ‘Bırakın Renkleri Çocuklara’ projesi kapsamında, komedi, dans, tiyatro ve palyaço gösterilerinden oluşan etkinlik düzenlendi.

Üniversite Öğrencileri Tedavi Gören Çocukları Eğlendirdi
GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Pediatri Bölümünde gerçekleştirilen etkinlikte, hastanede tedavi gören çocuklar üniversiteli öğrencilerle yaptığı palyaço gösterisi ve diğer etkinliklerle oldukça keyifli bir gün geçirdi. Sağlıkta Pozitif Düşünce Topluluğu Başkanı Burhan Tekin, “Çizgi Ötesi Topluluğu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinlikte çocukların yüzüne yansıyan mutluluk bizim de içimizi güldürdü. Çocuklar kadar anne babaları da sevindi” dedi.

Sağlıkta Pozitif Düşünce Topluluklarının genel olarak hastalara ve hasta yakınlarına psikolojik ve manevi destek amacıyla kurulmuş kulüpler olduğunu belirten Tekin, “Çocukların yaşına uygun bir etkinlik yaparak onlarla güzel bir gün geçirdik. Bizler bir hekim adayıyız. Bu tür etkiliklerle meslek hayatımızın başında tecrübeler kazanıyoruz. Bu tür faaliyetler yaparak çocuklarla da yetişkinlerle olduğu gibi daha iyi iletişlim kuruyoruz. Bu tür faaliyetlerin daha çok yapılması gerekiyor. Etkinliklerimiz önümüzdeki dönemlerde devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA