Konyaaltı'nda 'Cumhuriyet' Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Konyaaltı’nda 7’den 70’e her binlerce kişinin katıldığı etkinliklerle kutlandı.

Konyaaltı'nda 'Cumhuriyet' Coşkusu
Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri günün erken saatlerinde Konyaaltı Kent Meydanı’nda Ersin Show eli başladı.

Etkinliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Erdem ve Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.

“2900 Kadın ve İstiklal Marşı” etkinliği hep bir ağızdan 10. Yıl Marşının söylenmesiyle başladı.



Mustafa Sandal konseri

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Mustafa Sandal, ‘Cumhuriyet Konseri’yle sahne aldı. Konyaaltı Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen konseri, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yanı sıra Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri ve binlerce vatandaş izledi.

Konser öncesinde sevilen pop müzik sanatçısı Mustafa Sandal’a çiçek takdim eden ve çerçeveli Atatürk posteri hediye eden Muhittin Böcek, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duymuş olduğu minneti ifade etti.

Başkan Muhittin Böcek, “Bu akşam Cumhuriyetimizin 94’üncü yıldönümünü kutluyoruz. Birazdan Mustafa Sandal, sahne alacak, güzel bir konser verecek. Bu bizim halkımızın her yıl dört gözle beklediği bir kutlama gecesidir. Cumhuriyeti bize emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm kahraman şehitlerimizin aziz hatıralarına saygı duyuyoruz. Onlar Cumhuriyeti kurdular, bize emanet ettiler. Biz Cumhuriyeti yaşatmaya çalıştık” dedi.

Başkan Böcek’in konuşmasının ardından başlayan konserde Mustafa Sandal, sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. Bir birinden hareketli şarkılarla gönüllerince eğlenen vatandaşlar, gecenin sonunda hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını söyledi.

Cumhuriyet Konseri, muhteşem havai fişek gösterisiyle son buldu.
Kaynak: İHA