GÜNCELLEME - Kazada Yaralanan Amatör Futbolcu Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Muğla'da otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Bodrumspor altyapı futbolcusu 17 yaşındaki Erdoğan Çakmak, 7 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi Genç futbolcu için kulüp tesislerinde tören düzenlendi KULÜP BİNASINDAKİ TÖREN EKLENDİ.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir hafta önce otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Bodrumspor altyapı futbolcusu Erdoğan Çakmak, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İlçede 23 Ekim'de otomobilin çarpması sonucu yaralanan Erdoğan Çakmak (17), Bodrum Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Genç futbolcu, bir hafta sonra hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Çakmak'ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından Bodrum'a getirildi. Çakmak için Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un Gümbet Mahallesi'ndeki tesislerinde tören düzenlendi.

Törende genç futbolcunun yakınları ve ailesi üzüntü yaşadı. Tesis binası önündeki törenin ardından Çakmak'ın Gümbet Mahallesi'ndeki evine götürülen cenaze, daha sonra Denizli'ye gönderildi.

Erdoğan Çakmak'ın cenazesinin, yarın Denizli'de toprağa verileceği öğrenildi.

Bodrum'da T.S'nin kullandığı otomobil 23 Ekim'de Kıbrıs Şehitleri Caddesi Antik Tiyatro istikametinde yol kenarında bekleyen Erdoğan Çakmak'a çarpmıştı. Kazada, genç futbolcu ağır yaralanmıştı.
Kaynak: AA