Başkan Yılmaz Açıklaması 'Sorunları Çözmek İçin Varız'

Samsun’un Terme ilçesinde yapılan yatırımları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Tek bir mahalle yolunda sorun kalmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz Açıklaması 'Sorunları Çözmek İçin Varız'
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları sürekli olarak yerinde takip eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Çamlıca Mahallesi’ni Evci Mahallesi’ne bağlayan beton yol çalışmalarını inceledi. Yol çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “Burada 3 kilometrelik bir beton yol çalışmamız var. Yarısını tamamladık. Proje hayata geçince iki mahalle arasında ulaşım rahat ve konforlu bir hal alacak. Yol ağımızı her geçen gün yenileyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek bir mahalle yolunda sorun kalmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah nasip ederse verdiğimiz tüm sözleri tutarak, evlatlarımıza başta yol ve su olmak üzere hiçbir sorunu olmayan bir kent bırakmak için var gücümüzle çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Her yeni işyeri yeni bir umut

Terme’ye iner inmez esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, esnaflarla bir araya geldikten sonra Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u da ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından bir zücaciye dükkanının açılışını gerçekleştiren Başkan Yılmaz, “Her yeni iş yeri yeni bir umut, yeni bir heyecandır. İnşallah bu işletmemiz evlatlarımıza bir miras olarak kalır ve uzun yıllarca ayakta tutulur. Rabbim bol kazançlar versin. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA