ATSO'dan Tarım İnovasyon Ödülleri Çağrısı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, 2017 İnovasyon yılı çalışmaları kapsamında, Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı kapsamında Tarım İnovasyon Ödülleri vereceklerini açıkladı.

ATSO'dan Tarım İnovasyon Ödülleri Çağrısı
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, 2017 İnovasyon yılı çalışmaları kapsamında, inovasyon vizyonunun tarım sektöründe de yaygınlaştırılması amacıyla, sektör için önemli bir fuar organizasyonu olan Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı kapsamında ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri vereceklerini açıkladı.

Davut Çetin, “ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülü, inovasyon/yenileşme kültürünün gelişmesini, ekonomiye yeni ürün, yeni üretim ve hizmet alanlarının kazandırılmasını, araştırma-geliştirmeye dayanan yüksek katma değerli üretimi, beşeri sermayenin ve fikri mülkiyet haklarının gelişmesini teşvik edilmesi amacıyla, Sera ve Sulama Teknolojileri, Bitki Besleme ve Koruma, Tarım Makineleri ve Teknolojileri,

Tohum, Fide ve Bitki ıslahı ve Tarımsal Bilişim kategorilerinde gerçekleştirilecek. Tarımsal üretime ticari katma değer katabilecek yeni ürün, proje ve hizmet konusunda geliştirilen tüm çalışmalar katılabilecek” dedi.

Çetin, yarışmaya katılan ürün, hizmet ve projelerin, Seçici Kurul’un değerlendirmesinden geçerek belirleneceğini söyledi.

Kaynak: İHA