Antalya'da Asayiş

Aksu ilçesinde 19 ayrı suçtan aranan şüpheli yakalandı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde, 19 ayrı suçtan aranan dolandırıcılık şüphelisi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, polise müracaatta bulunan H.B, nar alışverişi yapmak istediği S.G'nin kendisini 2 bin lira dolandırdığını ifade ederek şikayetçi oldu.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmada, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen ve ismini S.G. olarak tanıtan şüphelinin, 19 ayrı suçtan araması bulunan T.Ü. (52) olduğunu belirledi.

Polis tarafından gözaltına alınan T.Ü'nün, sevk edildiği mahkemece tutuklandığı bildirildi.

- Alanya'da motosiklet denetimi

Alanya ilçesinde trafik kural ihlalleriyle ilgili denetim ve kontroller hız kesmeden devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, özellikle motosiklet ve motorlu bisikletler ile egzozu bozuk veya yüksek sesle gürültü kirliliği yapan araçlara yönelik denetimlerde, kural ihlali tespit edilen araç ve sürücüleri hakkında yasal işlem yapıldı.

Trafik ekiplerince bu yıl içerisinde 65 bin 554 aracın kontrol edildiği, denetim ve kontrollerde başta egzozu standart dışı hale getirilerek gürültü kirliliği yapan motosikletler olmak üzere çeşitli kural ihlallerinde bulunduğu tespit edilen 4 bin 464 motosiklet hakkında 1 milyon 910 bin 515 lira cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Ayrıca bin 41 motosikletin de trafikten men edildiği bildirildi.

- Kumluca'da 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı.

Kumluca ilçesinde 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri polisin yaptığı çalışma sonucunda yakalandı.

Adnan Menderes Bulvarı'nda faaliyet gösteren bir iş yeri önünden 20 kilo ağırlığındaki sera bağlama ipinin çalınması olayını araştıran Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın faili M.A'yı gözaltına aldı.

Ekipler, Eskicami Mahallesi'ndeki bir ikametin merdiven boşluğunda bulunan boş tüpün çalınması ve açık bulunan daire kapısından girilerek vestiyerde bulunan çanta içerisinden müştekiye ait sürücü belgesi, kredi kartı ve bir miktar paranın çalınması olayıyla ilgili de A.K'yi gözaltına aldı.

Meydan Mahallesi'ndeki bir iş yerinden bisiklet çalınması olayını da araştıran ekipler, olayın faillerinin F.O ve B.A. olduğunu tespit ederek, şüphelileri yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerden A.K'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, diğer şüphelilerin serbest bırakıldığı bildirildi.
Kaynak: AA