21 Yaşındaki Genç Yazarın Romanı Piyasaya Çıktı

Sakaryalı Yazar Betül Saray’ın fantastik romanı piyasaya çıktı. Serinin ilk kitabı olan ‘Koruyucu’ raflarda ki yerini alırken Yazar Saray kitabı için pasta kesti.

21 Yaşındaki Genç Yazarın Romanı Piyasaya Çıktı
Sakarya’nın 21 yaşında ki genç yazarı fantastik roman türünde ki önemli eserini okuyucuyla buluşturdu. Başarılı yazar üçleme olarak tasarladığı ‘Koruyucu Serisi’nin’ ilk kitabını piyasaya sürmenin mutluluğunu yaşıyor. Yazar Betül Saray ve kitabı yayınlayan Cenova Yayınevi’nin sahibi Metin Soylu’nun da katıldığı küçük bir kutlama yapıldı.

Yazar Betül Saray piyasaya çıkan yeni kitabının okurları tarafından uzun zamandır beklendiğini ifade ederek, “Fantastik roman türünde ki eserim uzun zamandır bekleniyordu. Koruyucu üçleme serisi olarak tasarladığımız eserlerin ilki raflarda ki yerini aldı. Şimdi sırasıyla ‘Üçüncü Yoldaş ve Anahtar’ yayına verilecek. Kitabın yazılmasından basılmasına kadar geçen süreçte destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Genç yazarın önemli eserinin sinema filmi olabileceği konuşuluyor. Böcek Yapım, genç yazarın Koruyucu isimli kitabını inceleyerek fantastik bir film çekebileceğini ifade etti.

Kaynak: İHA