Vatandaşlardan Başkan Tutal'a Ziyaret

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Anabağlar Mahallesinde oturan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek istek ve taleplerini iletti.

Vatandaşlardan Başkan Tutal'a Ziyaret
Merkez ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla ile yakinen ilgilenen Belediye Başkanı Tutal, mahalle sakinlerini makamında misafir etti. Anabağlar Mahallesi sakinleri olarak Yunus Uysal ve beraberindeki heyet, Başkan Tutal’a mahallelerinde yaşanan imar, 18 uygulaması, kanalizasyon ve doğal gaz taleplerini ilettiklerini kaydetti.

Seydişehir’in her noktasına hizmet götürebilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Farklı konularda talep ve isteklerini dile getiren mahalle sakinlerimizi dinledik. Göreve geldiğimiz günden itibaren merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Merkez mahallelerimizden sadece Anabağlar Mahallemizde doğal gaz çalışması yapılamadı. Bu konuyla ilgili olarak da Selçuk Gaz yetkililerimizle görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda bir sıkıntı yaşanmaz ve alt yapı sorunu olmaz ise Anabağlar Mahallesinde oturan hemşehrilerimize doğal gaz konusunda yardımcı olacağız" dedi.

Kaynak: İHA