Vali Osman Kaymak'ın Eşi Şehit Ailelerini Unutmadı

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak, Havza ilçesinde bulunan şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Osman Kaymak'ın Eşi Şehit Ailelerini Unutmadı
Samsun Valisi Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak, Havza ilçesine ziyarette bulundu. İlk olarak İlçe Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Murat Ekiz’in eşiyle bir araya gelen Emine Kaymak, geçen günlerde Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yahya Acar’ın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Daha sonra ise ilçe merkezinde ikamet eden ve 2000 yılında şehit düşen Jandarma İhsan Kurt, 1995 yılında şehit düşen Jandarma Er Ramazan Kılıçcı, 2011 yılında şehit düşen polis memuru Recep Şahin, Demiryurt Mahallesi’nde ikamet eden ve 2016 yılında şehit olan Yakup Kurt ve Bekdiğin Mahallesi’nde ikamet eden ve 1994 yılında şehit düşen Bayram Soylu’nun ailelerini ziyaret etti.

Emine Kaymak şehit ailelerine başsağlığı dileğinde bulunarak, "Acımız büyük ama bizler her zaman sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizlerin istekleri bizlerin her zaman başımızın tacı. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbeti içmiş şehitlerimizin emanetlerini daima el üstünde tutacağız. Tüm şehitlerimizden ve sizlerden Allah razı olsun. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve kıymetli ailelerine sabırlar diyorum” dedi.

Ziyaretlerde ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın eşi Semiha Yılmaz, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’un eşi Azize Yavuz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu’nun eşi Çiğdem Ağaoğlu katıldı.

Kaynak: İHA