Rus Gelin Evinde Ölü Bulundu

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Rus gelin evinde ölü bulundu. Kadının intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken eşine "Köpeklere iyi bak. Ben hayatımı sana adadım sen olmayınca bu hayatın bir tadı yok seni özgür bırakıyorum" yazılı mektup bıraktığı öğrenildi.

Rus Gelin Evinde Ölü Bulundu
Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Alanya’nın Avsallar Mahallesi’ndeki evine gelen Fikret K. eşi Elena K.’nın (44) cesedini buldu. Fikret K. durumu hemen 112 sağlık ekipleri jandarmaya bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Elena K.’nın öldüğünü belirledi. Yapılan incelemede herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmazken Elena K.’nın ilaç içerek intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Evde inceleme yapan jandarma ekipleri, iddiaya göre Elena K. tarafından yazılmış mektup buldu. İngilizce ve Rusça olarak yazılan mektup ta "İkimizden biri bu dünyaya fazla. Birimizin gitmesi lazım. Ben şimdi uzaklara gidiyorum. Köpeklere iyi bak. Ben hayatımı sana adadım sen olmayınca bu hayatın bir tadı yok seni özgür bırakıyorum" yazdığı iddia edildi.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Elena K.’nın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evde Elena K.’ya ait dört köpek ile çok sayıda kedinin bulunduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA