Kusursuz Kafeyi Kusursuz Buldular

Almanya’nın Köln Kentinde bulunan Diyanet İşlerine bağlı Türk İslam Birliği Bölge Kadınlar Birliği temsilcileri Düzce’ye geldi. Bolu ve Düzce’nin turistik alanlarını gezen konuklar gezi sonunda Kusursuz Kafe’de özel çocuklar tarafından ağırlandılar.

Kusursuz Kafeyi Kusursuz Buldular
Köln Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Bölge Kadın Birliği’ne bağlı 54 cemiyetin kadın temsilcileri, 29 Eylül - 2 Ekim 2017 tarihleri arasında Abant’ta hizmet içi eğitim seminerine katıldılar.

Seminerin tamamlanmasının ardından Bolu ve Düzce’yi gezen kadın temsilciler Düzce Belediyesi ve Beyazay Derneğinin katkıları ile engellilerin sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Kusursuz Kafede ağırlandılar.

Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi ve Düzce Belediyesi Sosyal İşlerden sorumlu meclis üyesi Gönül Asuk, Kusursuz Kafeyi ziyaret eden konuklarla ilgili bilgiler verdiler.

Köln Bölge Kadın Birliği Başkanı Düzceli Ümran Aslan, bir seminer organizasyonu için Abant’a geldiklerini söylerken, Düzce’yi de tanımak istediklerini belirtti.

Kusursuz Kafeyi Almanya’dan takip ettiğini dile getiren Aslan, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.

Köln Bölge Kadın Birliği Başkan Yardımcısı Nurten Afad da, eğitim seminerlerini kadınların motivasyonunu artırmak amacıyla yaptıklarını ifade etti, Federal Kadın Birliği Başkanı Neşe Bıçakçı ise, sosyal çalışmalara çok büyük destek veren kadınların Kusursuz Kafeyi gerçekten kusursuz bulduklarını belirtti.

Projenin Pedagog Danışmanı Merve Yılmaz ve proje psikoloğu Bahar Demircan konuklara Kusursuz kafe hakkında bilgiler verdiler.
Kaynak: İHA