Kış Spor Okulları Başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, spor merkezi eğitmenleri ile bir araya geldi.

Kış Spor Okulları Başlıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okullarının başlaması nedeniyle spor merkezi eğitmenleri ile Çamlık Beyaz Kafe’de bir araya geldi. Programa Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve spor merkezi eğitmenleri katıldı.

Sporun sosyal belediyeciliğin bir parçası olduğunu belirten Başkan Zolan, “Özellikle çocuklarımız ve hanımlar spora karşı istekli ve ilgi duyuyorlar. Sizlerin aracılığıyla da onların taleplerini karşılıyoruz. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Bu sosyal projelerimiz ile bizler de vatandaşlarımıza dokunmuş oluyoruz" dedi.

Başkan Zolan, "Bugüne kadar buralardan hep güzel sesler geldi. Her zaman vatandaşlarımızın gözlerindeki ışıltıyı gördük. İnsanlarımızın yaşam kalitesinin spor yaptığında ve onu yaşam biçimi haline getirdiğinde iyi bir boyuta geçtiğine hep birlikte şahit olduk."

Spor hayatın kendisidir

Sporun hayatın kendisi olduğunu söyleyen Başkan Zolan, “Yasaklardan ziyade çocuklarımıza gençlerimize alternatifler sunmamız lazım. Onların vakit geçirebileceği, kendini bulabileceği ortamlar yaratmamız gerekiyor. Bu nedenle birçok branşta ücretsiz kurslar veriyoruz. Sizler de yoğun bir gayretle çalışıyorsunuz. Yeni bir sezon açılıyor, yeni bir döneme giriyoruz. Ben sizlere başarılar diliyorum. İnşallah aynı heves, heyecan ve güzellikle insanlarımıza birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere onların gözlerindeki ışıltıyı görmek yetecektir. Hayatı anlamlı kılan bir insanı mutlu edebilmek, onu doğru bir noktaya götürebilmek, sağlıklı yaşam standartlarına kavuşturabilmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilmektir. İnşallah bunu birlikte başaracağız" dedi.

Kaynak: İHA