Gaziantep Tanıtım Günlerinde 1 Ton Baklava Dağıtılacak

Kocaeli’nde düzenlenecek, Gaziantep Tanıtım Günleri’nde 1 ton ücretsiz baklava dağıtılacak. Ünlü sanatçı Buray ise hayranları ile buluşacak.

Gaziantep Tanıtım Günlerinde 1 Ton Baklava Dağıtılacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Kocaeli Gaziantepliler Derneği Başkanı Ahmet Öner, Marmara Gaziantepliler Dernek Başkanı Adnan Gültekin, Marmara Gaziantepliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Yazıcı, Muhtaç Aileler Dernek Başkanı Hülya Özaygut, Şef Aşçılar Derneği ve Gaziantep Şef Aşçılar Onursal Başkanı Saim Umar’ın katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında, 6 - 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik hakkında bilgiler verildi.

Gaziantep geleneklerinin ve ürünlerinin tanıtılacağı Kocaeli Gaziantep Tanıtım Günleri’nde birçok çok sayıda etkinlik Kocaelileri bekliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, “Gaziantep Tanıtım Günleri bu yıl bir ilki barındırıyor. Her yıl Perşembe Pazar’ıda yapılan etkinliğimiz bu yıl Kocaeli Uluslarası Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Kocaeli’de bulunan Gazianteplilerle böyle bir etkinlikte bir araya gelmede mutluluk yaşayacağız” dedi.

Konuşmayı devralan Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut, “Bu da bir ilk gelecek sene inşallah daha profesyonel bir şekilde yaparız. Herkese çok teşekkür ediyorum, halkımızı davet ediyorum. Gaziantep Valisi, belediye başkanları, milletvekilleri tam kadro burada olacak. Birçok etkinliğimiz olacak. Halkımız oraya geldiği buranın ticaret amaçlı kurulmuş demelerini istiyoruz. Etkinlikte 1 ton baklava dağıtacağız, çiğ köfte ikramlarımız, sıra gecelerimiz olacak” şeklinde konuştu.

Etkinliğe ünlü pop şarkıcısı Buray’ın ve Gaziantep’ten yerel sanatçıların katılacağını ifade eden Özaygut, Etkinlikte emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek sözlerine son verdi.
Kaynak: İHA