'Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor' Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" Projesi'nin dördüncü programı, 5 Ekim'de Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığının, Adalet Bakanlığı ile yürüttüğü projenin dördüncü programının, 5 Ekim’de Gaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleştirileceği bildirildi.

Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan projeyle hükümlü ve tutuklu gençlerin, aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcularla bir araya gelmesinin sağlandığı, böylece gençlerin sosyalleşmesine ve sosyal rehabilitasyonuna katkı sunulmasının amaçlandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Projenin ilk programı 28 Temmuz’da Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, ikinci programı ise 18 Ağustos’ta Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, üçüncü programı ise 7 Eylül’de Şanlıurfa 1 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda gerçekleştirildi. Dördüncü program ise 5 Ekim Perşembe günü Gaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenecek. Programda, aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolculardan Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin'in katılımıyla panel düzenlenecek. Avrasya Aşıklar Derneği Başkanı Aşık Zeki Erdali dinletisi ile devam edecek program, efsane futbolcular ile hükümlü gençler arasında oynanacak gösteri maçı ile sona erecek."

Kaynak: AA