Çamköy Sakinleri Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür Etti

Germencik ilçesine bağlı Çamköy Mahallesi halkı, mahallenin yıllardır süren su sorununu çözen ve birçok hizmeti mahallelerine getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.

Çamköy Sakinleri Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür Etti
Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İl Başkanı Bayram İnci, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir de katıldı.

Yemeğe Cankurtaran ile birlikte gelen ve alkışlarla karşılanan Çerçioğlu’na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Yemek alanına ilerlemekte bile güçlük çeken "Topuklu Efe" ve Cankurtaran, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Başkan Çerçioğlu ile Cankurtaran, vatandaşlarla birlikte sıraya geçerek yemeğini aldı.

Çamköy Mahalle Muhtarı İlhan Kaştan, başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek "Belediyemiz mahallemize birçok altyapı çalışması yaptı. Biz de teşekkür mahiyetinde başkanımızı misafir ettik. Kendisine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yemekte konuşan başkan Çerçioğlu "Bizler sizler için çalışıyoruz. Mahallenin sorunlarını biliyorduk ve anında çözdük. Siz isteyeceksiniz biz yapacağız. Mahallemize birçok hizmet getirdik, yağmur suyu ve içme suyu sorununu çözdük. Muhtarım yol sorununu söyledi; onu da çözeceğiz. Güzel karşılamanız ve bu nazik yemek davetiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kadınlar başta olmak üzere mahalle halkıyla hatıra fotoğrafı çekilen "Topuklu Efe" Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla birlikte zeybek de oynadı.
Kaynak: İHA