Bulanık'ta 'İdari Şube Toplantısı' Yapıldı

Muş’un Bulanık ilçesinde ‘İdari Şube Toplantısı’ gerçekleşti.

Bulanık'ta 'İdari Şube Toplantısı' Yapıldı
Belediye toplantı salonunda Kaymakam Hacı Arlan Uzan başkanlığında gerçekleşen toplantıya kurum amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Uzan, zaman zaman bir araya gelerek istişarede bulunacaklarını belirterek, proje üretip sonuç odaklı çalışacaklarını söyledi.

Herhangi bir idari birimde sıkıntı varsa aşılması adına ortak hareket edeceklerini ifade eden Uzan, “Belediye genelinde eksik ve aksaklıkların üstesinden gelmek için bu toplantıların icra edilmesi gerekiyor. Birlikte çalışarak sorunları halledebiliriz. Devlet memurlarının en büyük görevi, sorumluluklarının bilincinde olmalarıdır. Yetki ve sorumluluk gereğinin yerine getirilmesi lazım” dedi.

Sonuç odaklı çalışmak gerektiğine değinen Uzan, “Netice çok önemli. Birim amirleri üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeli, hizmet bekleyen vatandaşa yardımcı olmak için bütün idarecilerin çok iyi çalışması gerekiyor. Vatandaş mazeret değil, üstün hizmet bekliyor. İlçenin kalkınması için ortak çalışmalar peşine düşmeliyiz. Belediyecilik anlayışını yerine getirin, halktan uzak durmayın. Taziyelere gidin, onlarla selamlaşın, onların içinde olup dertlerini dinleyin. Halkın söylediklerini, isteklerini dikkate alın. Çözüm için uğraşın ve çözemediğiniz noktalarda birlikte hareket edip sonuca ulaştıralım” diye konuştu.

Kaynak: İHA