Başkan Karaosmanoğlu Açıklaması 'Güçlü Ve Güzel Türkiye İçin Çalışıyoruz, Üretiyoruz'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe İlçesi Sultaniye Köyü Muhtarı Ahmet Özkılıç ve azalarını makamında ağırladı.

Başkan Karaosmanoğlu Açıklaması 'Güçlü Ve Güzel Türkiye İçin Çalışıyoruz, Üretiyoruz'
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemesiyle tüm Türkiye’de örnek bir Büyükşehir Belediyesi olduklarını söyleyen Karaosmanoğlu, “Halkımızın dertleriyle dertleniyoruz. İnancımız ve hizmet aşkımızda bize bunu emrediyor. İnsanımızla birlikte daha güçlü ve güzel Türkiye için çalışıyoruz, üretiyoruz” dedi.

Sultaniye Camisinin yapılmasındaki çok büyük katkıları için de teşekkür eden Muhtar Ahmet Özkılıç, “Camimizin çevre düzenlemesini de Kartepe Belediyemiz gerçekleştirdi. Camimizin inşaatı için gerekli malzemeleri Büyükşehir Belediyemizden aldık. Bu sayede köyümüze çok güzel bir cami kazandırdık” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkanının kimsesizlere ve yardıma muhtaç kişilere de kol kanat gerdiğini belirten Özkılıç, “Köyümüzde zor şartlarda yaşayan, oturacak damı dahi olmayan Asiye Kocaman (78) teyzemize İbrahim Başkanımızın talimatlarıyla bir yuva kazandırıyoruz. Engelli oğluyla yaşayan Asiye teyzemizin evi yüzde doksanlar seviyesine ulaştı. Bu vesileyle ifade etmeliyim ki, Asiye teyzemiz başkanımıza ve ekibine çok dua ediyor” açıklamasını yaptı.

Köylerine yapılan yolların yanı sıra ulaşım hizmetleri başta olmak üzere verilen tüm hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Sultaniye köyü heyeti, verilen cenaze hizmetlerinin öneminden de bahsetti. Vatandaşının en zor anı olan cenaze gününde yanında olan Büyükşehir Belediyesi’ni takdirle karşıladıklarını da belirttiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, halka yapılan her hizmetin önemli ve değerli olduğunu ifade ederken, cenaze hizmetlerinin vatandaşımızın gözünde çok daha kıymetli olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımıza bu konuda kesin talimatlarımız var. İnsanımızın en zor anında her daim yanında olacağız. Defin öncesi ve sonrası hiçbir aksaklığa yer vermeyeceğiz. Bu bizim için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım ve Kadıköy Sağlık Ocağı doktorlarını da konuk etti. Kadıköy Mahallesindeki Büyükşehir yatırımları ve hizmetleri görüşülürken, sağlık ocağının son durumu hakkında da bilgi alan Karaosmanoğlu, “Vatandaşlarımızın sağlık noktasında daha iyi hizmet almasını çok önemsiyoruz. Fiziki ortamların iyileşmesi, doktorlarımızın ve çalışanların vatandaşımıza en kaliteli şekilde hizmet vermesi demektir. Mevcut yerin dışında Kadıköy mahallemizdeki vatandaşlarımızın en kaliteli bir şekilde hizmet alması için Büyükşehir olarak yeni imkanları oluşturacağız” açıklamasını yaptı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA