Başkan Atila Aydıner, Din Görevlilerini Ağırladı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçedeki din görevlilerini yemekte ağırladı.

Başkan Atila Aydıner, Din Görevlilerini Ağırladı
Bayrampaşa Belediyesi 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında “Cami, Şehir ve Medeniyet” adı altında düzenlemiş olduğu programla ilçedeki din görevlilerini ağırladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük ve ilçedeki din görevlileri katıldı.



“Örflerimizin gelişmesi açısından camilere ihtiyacımız var”

İlçedeki din görevlileri ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Şehir, Medeniyet ve Cami birbirine yakışan yakın ifadeler. Dolayısıyla medeniyet değerlerimizi yaşatabilme açısından da camilerimize, özellikle örflerimizin gelişmesi açısından çok büyük ihtiyacımız olduğu ve dini ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz güzel mekanlar. Burada tabi şehirlerin kimlikleri, şehirlere girdiğiniz zaman oraların estetik yapıları önemlidir. Şehirler de hep böyle kimliklerle anılırlar. Medeniyet değerleri dediğiniz zamanda oranın yolundan binaların dış cepheleri gibi görüntülerinden orada medeniyetin olup olmadığını siz görebilirsiniz. Ben burada bütün din görevlilerinin din görevlileri haftasını yürekten kutluyorum, kendilerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA