Ordulum Dergisi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ordu’da, aylık olarak okuyucularıyla buluşan Ordulum Dergisi, esnaf, iş dünyası, sivil toplum kuruluşlarını Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya getirdi.

Ordulum Dergisi Ödülleri Sahiplerini Buldu
Düzenlenen geceye özel ve tüzel kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Haberci Gazetesi ve Ordulum Dergisi İmtiyaz Sahibi Figen Çakmak, 7 yıldır kaliteli bir dergi çıkardıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Çakmak, “Elbette yaptıkları işler açısından alanlarında başarılı olanların sayısı buradan sizlere daha yakından tanıtacağımız insanlarımızın sayısı ile sınırlı değildir. Şu an aramızda bulunmayan daha çok sayıda başarılı hemşerilerimiz Ordu’da faaliyetlerini sürdürmektedir, bunu biliyoruz. Bu sebeple bundan sonra da Ordu’ya hizmet eden, yüreği Ordu sevdası ile dolu olan, başarıyı yakalayan hemşerilerimizi tanımaya ve sizleri tanıtmaya devam edeceğiz, bunu bir görev biliyoruz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından, Ordu şehrine bulundukları meslek alanlarında katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşlara ‘özel ödül’ töreni düzenlendi.

Gecede ödül alan kişi ve kurumlar şöyle:

“Metin Akyürek (İHA Ordu Muhabiri), Hayati Akçay (AA Ordu Muhabiri), Ali Yazan (DHA Ordu Muhabiri), Engin Tekintaş (Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Dernek Başkanı), Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Fatsa Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu), Bekir Seçil (Ordu İl Kütüphane Müdürü), Uzm. Dr.Rusel Cörüt (Göğüs Hastalıkları Uzmanı), Doç.Dr.Filiz Kuralay (ODÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğr.Üyesi), Şerife Apaydın (Müzik Öğretmeni), Mehmet Tikenoğlu (Psi. Dan. Reh.Fen Lisesi Öğretmeni), Özel Engelli Bakım Merkezi), Kazım Ceylan( Bağlama ustası), Dr. Bülent Telli( Kumru Devlet Hastanesi Başhekimi), Kemal Yılmaz (Ordu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü), İbrahim Etem Kibar (Fatsa Ziraat Odası Başkanı), Öznur Özkul (işadamı), İdris Kurt (Kabadüz Ziraat Odası Başkanı), Murat Ilgaz (işadamı), Alper Duran (işadamı), Şevki Çamkerten (işadamı), Ercan Özçelik (işadamı), Haldun Öztürk (işadamı), Fatih Yılmaz (işadamı), Volkan Yeşilyurt( işadamı), Fatih Ünlü (işadamı).”
Kaynak: İHA