Meram'da Halk Toplantıları Devam Ediyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Kaymakamlığı ve Meram Belediyesi iş birliğiyle vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlenen halk toplantıları devam ediyor.

Meram'da Halk Toplantıları Devam Ediyor
Meram Belediyesi Arif Bilge Tesislerinde düzenlenen halk toplantısında konuşan Meram Kaymakamı Resul Çelik, “Sizlerin dilekçe vermesine gerek kalmadan, makamımıza gelerek durumunu anlatmaya gerek olmadan biz bulunduğunuz yerlere geleceğiz ve isteklerinizi burada dinleyeceğiz. Bu şekilde vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek taleplerinizin takipçisi olacağız” dedi.

“Gelişimle birlikte ihtiyaçlar da değişiyor”

Ülke olarak kendi duruşumuzu, yönümüzü ve politikamızı belirleyen bir konuma geldiğimize işaret eden Çelik, “Halkımızla bir ve beraber olmak, sorunları dinleyip problem haline gelmeden çözüme kavuşturmalıyız. Toplum gelişme gösteriyor, teknoloji gelişme gösteriyor. Buna paralel olarak tabii ki yeni ihtiyaçlar da doğacaktır. Daha önce ihtiyaç olmayan konular şimdi ihtiyaç olarak karşımıza çıkacaktır. Her daim vatandaşlarımızın isteklerini dinleyeceğiz ve onlara verdiğimiz kamu hizmetlerini gözden geçireceğiz. Temel hedefimiz; para harcayarak yaptığımız kamu hizmetlerinin halkın ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermesidir. Talebinize uygun bir hizmet vermişsek başarılıyız. ‘Ben yaptım, buyurun kullanın’ şeklindeki bir anlayış artık bitti” diye konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlar ve vatandaşlar ise mahallelerin taleplerini iletti.

Toplantıya, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Yöreli, ilgili daire müdürleri ile Arif Bilge, Batı Hadimi, Doğu Hadimi, Büyük Kovanağzı, Küçük Kovanağzı ve Ladikli mahallerinden muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA