Karataş, Karaçoban Ve Hınıs'a Çıkarma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ilçe teşkilatı bulunmayan Hınıs ve Karaçoban ilçelerine atama yaparak teşkilat binalarının açılışını bugün görkemli iki törenle açtı.

Karataş, Karaçoban Ve Hınıs'a Çıkarma Yaptı
İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı, Meclis Üyeleri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği programlar ilk olarak Karaçoban İlçe Teşkilatının açılmasıyla başladı.

Açılıştan sonra konuşma yapan Karataş, “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi “Bin yılda karıldı bu ülkenin harcı ayrıştırmak kimin harcı.” Bizim kardeşlik hukukumuz 1000 yıllık bir maziye sahiptir. Asırlardır bu coğrafya üzerinde, aynı havayı soluyup, aynı suyu içip, aynı bayrak altında huzur ve refah içerisinde yaşamaya çalışıyoruz. Kardeşlik hukukumuzu çiğnemeye çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Bugün burada ilçe teşkilatı açarak, birbirimizden farkımızın olmadığını gerçek manada kardeş olduğumuzu vurgulamak niyetinde olduğumuzu belirtmek isterim.

Aylardır, bugün burada açılan bu teşkilat için çalışmalar yapmaktayız. İnanın birçok talipli arkadaşımızın olduğunu görmek bizleri gerçek manada duygulandırmıştır. Açılışını yaptığımız ilçe teşkilatımızın başta Karaçoban ilçe halkımıza ve teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra Karaçoban esnafını ziyaret eden Karataş Hınıs ilçesine geçerek oradaki ilçe teşkilatının da açılışını yaptı.
Kaynak: İHA