Cumhuriyet Kadını Helallik İstedi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü dolayısıyla Çorlu’da düzenlenen törenlere katılan ve protokol sıralarında yer alan Cumhuriyet ile akran kadın, konuşma yaparak Çorlululardan helallik istedi.

Cumhuriyet Kadını Helallik İstedi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çorlu Atatürk Meydanı’nda törenler düzenlendi.

Törende ilçe kaymakamı Levent Kılıç’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından törenleri protokol sıralarından takip eden ve Çorlu’da ikamet eden Cumhuriyet ile yaşıt İsmet Arıdıcı adlı kadın, törende bir konuşma yaparak Çorlululardan helallik istedi.

İsmet Arıdıcı adlı yaşlı kadın, “Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Ben Çorlu’ya 19 yaşında geldim. 74 yıldır burada yaşıyorum. Postanede telgraf memuruydum, emekli oldum. Şimdi 94 yaşındayım. İşim sizlerle helalleşmeye kaldı. Bana bir Çorlulu hemşehriniz olarak lütfen hepiniz haklarınızı helal ediniz. Benden yana helal olsun. Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım. Nice yıllara inşallah bayramınızı kutlamayı Allah nasip etsin. Dualarım sizlerle, hepinizi çok seviyorum. Hepinize ayrı ayrı dualar ediyorum. Hoşçakalın, Allah razı olsun” dedi.

Konuşma sırasında yaşlı kadının da protokol sıralarında oturanların da gözleri doldu.
Kaynak: İHA