Çocuklardan Atatürk İmzası Koreografisi

Cumhuriyet'in kuruluşunun 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Küçükçekmece'de bir alışveriş merkezinde bir araya gelen çocuklar, Atatürk'ün imzasını yaptıkları koreografiyle alana taşıdı

Küçükçekme'de çocuklar, Cumhuriyet'in kuruluşunun 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Büyük Önder Atatürk'ün imzasının kareografisini oluşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir alışveriş merkezinde özel etkinlik düzenlendi.

Yüzlerce çocuğun dans gösterileri sunduğu etkinlikte, çocuklar Atatürk'ün imzasını yaptıkları koreografiyle alana taşıdı.

"Hababam Sınıfı" film müziği eşliğinde aniden ortaya çıkarak bir araya gelen ve çeşitli figürler sergileyen çocukları şaşkınlık içerisinde ilgiyle izleyen vatandaşlar, çocukları uzun süre alkışladı.

Arkalarında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" yazılı tişört giyen çocuklar, İstiklal Marşı ile Cumhuriyet Marşı'nı seslendirdi.

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri korosunun şarkılar söylediği etkinlikte, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan da çocuklarla "Memleketim" şarkısını seslendirdi.

Çocuklar ayrıca, alandaki dev yapbozda Türkiye haritasını bir araya getirdi.
Kaynak: AA