Alaşehirliler Türkülerle Coştu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen Gençlik Destek Programı (GENÇDES) Projesi kapsamında Türk Halk Müziği’ne gönül veren gençler Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi.

Alaşehirliler Türkülerle Coştu
Alaşehir Kaymakamlığı’nın öncülüğünde Alaşehir, Akhisar, Ahmetli, Demirci, Gördes, Gölmarmara, Kırkağaç, Kula, Köprübaşı, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Selendi, Soma, Şehzadeler, Yunusemre ve Turgutlu ilçelerinden bir araraya gelen genç yetenekler türkülerle Alaşehirlileri coşturdu. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun konser öncesi yaptığı konuşmada,"Türkülerimizi unutursak, geçmişimizi unuturuz. Eğer geçmişimizi unutursak asla sağlıklı bireyler olarak geleceğe bakamayız. Bu projede emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Tüm gençlerimizi türkü sevdalısı oldukları için özellikle tebrik ediyorum" dedi.

Türkü sevdalısı genç yeteneklerin söylemiş oldukları türkülere eşlik eden Alaşehirli vatandaşlar keyifli saatler geçirdi. Alaşehirli müzikseverler, konserin sonunda genç yetenekleri uzun süre alkışladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir İlçe Milli eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel ve çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA