Şarköy'e Yapılacak Yatırımlar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, Şarköy ilçesine yapacağı yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra toplantıda Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, TESKİ ve Şarköy Belediyesi idari personeli katıldı.

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'un ilçe ile ilgili genel bir değerlendirmesinin ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Hizmet süremizin 3,5 yılını tamamladık. Daha önümüzde 1,5 yılımız var. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar Şarköy ilçesine yapılan yatırımları, öneri ve talepleri değerlendireceğiz. Toplantının verimli geçeceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa da bugüne kadar Şarköy'de 15 milyon 556 bin liralık projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA