SANKO Park'ta Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetimizin 94’üncü yıldönümü dolayısıyla 29 Ekim pazar günü Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde coşkulu kutlama törenleri düzenlenecek.

SANKO Park'ta Cumhuriyet Coşkusu
Sanko Park Alışveriş Merkezi Müdürü Niyazi Büyükaksu, Gazianteplileri, birlik, beraberlik ve Cumhuriyet ruhuyla bir arada olmak amacıyla ellerine Türk bayrağını alarak Sanko Park’ta buluşmaya çağırdı.

Özel gün için hazırlanan Cumhuriyet Konseri etkinliğinde, piyanist, tenor ve sopranoların Cumhuriyet Türküleri ve Marşları ile 94’üncü yıl coşkusunu yaşatacağını belirten Büyükaksu, “29 Ekim 2017 saat 16.00’da Sanko Park’a gelen herkesi Cumhuriyet Bayramı’na yakışır coşkulu bir kutlama bekliyor. Cumhuriyet sevincini hep birlikte kutlamak ve yaşamak için Gazianteplileri Sanko Park’a bekliyoruz” dedi.

SANKO Park, Gaziantep’te 2009’da hizmete giren ve bölgenin “yaşam alanı” haline gelen SANKO Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor.

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park’ın marka karmasında bir çok markanın yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.
Kaynak: İHA