Mersin Barosu İle Mersin Üniversitesi Arasında İşbirliği

İçel Barosu ile İçel Üniversitesi (MEÜ), eğitim çalışmaları yapmak ve üniversitenin sosyal imkanlarından avukatlar ile ailelerinin de yararlanabilmeleri için işbirliği yapacak.

Mersin Barosu İle Mersin Üniversitesi Arasında İşbirliği
İçel Barosu Başkanı Ali Er, İçel Barosu ve İçel Üniversitesi arasında eğitim ve sosyal faaliyetler alanlarında işbirliği yapmak üzere Rektör Yardımcısı Erol Yaşar ile bir araya geldi. MEÜ Rektörlük Binası Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, akademisyenler ile İçel Barosu Kadın Hakları Merkezi ve İçel Barosu Çocuk Hakları Merkezi üyesi avukatlar da katıldı.

Baro Başkanı Er, toplantıda yaptığı konuşmada, MEÜ ile eğitim çalışmaları yapmak ve üniversitenin sosyal imkanlarından İçel Barosu’na kayıtlı avukatlar ile ailelerinin yararlanmaları için ortak çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Er, “İçel Üniversitesi, eğitim kalitesi yüksek ve sosyal aktiviteler konusunda çok aktif bir eğitim kurumu. Kentimizde başarı çıtası yüksek, büyük projeleri hayata geçirmiş bir üniversiteye sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Meslektaşlarımızın ve ailelerinin, özellikle çocuklarının sosyal yönünün gelişimine katkı sağlayacak olan İçel Üniversitesi’nin sosyal aktivitelerinden faydalanmalarını çok önemli buluyorum. Ayrıca üniversitede gençlerimizi bilinçlendirmek için de seminerler düzenlemek için adım attık. İlerleyen günlerde İçel Üniversitesi ile birlikte çok faydalı projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA