Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara 3.Boğaz Köprüsü Otoyolu projesi kapsamında (Kınalı-Odayeri bağlantı yolları dahil), TEM Otoyolu üzerinden geçen mevcut havai hatlarının demontajının yapılabilmesi için Akşemşettin Viyadüğü ile Hastal Alibeyköy katılımı arasındaki kesim çift yönlü olarak 29 Ekim 07.00-07.20 ve 07.40-08.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Söz konusu çalışma esnasında sürücülerin, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

İyidere-Rize Devlet yolunda bulunan Sarayköy 1 ve Sarayköy 2 tünellerinin güney tüplerinde, 29 Ekim-8 Kasım'da 08.00-17.00 saatlerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Hopa Borçka Artvin Devlet yolunun Borçka şehir geçişinde 6 Kasım'a kadar yapılacak yaya üst geçidi imalatları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü yapılacak.

İzmir Çevre Otoyolu, İzmir Menemen yönündeki Seyrek ve Koyundere kavşağı arasında üst yapı çalışmalarından dolayı trafik 30 Ekim'e kadar Seyrek kavşağından D-550 Karayoluna yönlendirilecek.

Elmalı-Finike yolunun 12+600-15+560 (sağ yol) kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılan yolda, 18 Kasım'a kadar trafik akışı sol yoldan geliş-gidiş olarak sağlanacak.

Kaynak: AA