Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün Özeti
Melih Gökçek istifa etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden İbrahim Melih Gökçek, "Başarısız olduğumu düşündüğüm, yorgun olduğumu düşündüğüm için değil, ya da herhangi başka bir kaygı nedeni ile değil, sadece ve sadece ülkemi lider ülke yapacağına inandığım Recep Tayyip Erdoğan’ın talebini yerine getiriyorum" dedi.

...

"Asıl sizin burada ne işiniz var"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’ye Irak’ta, Suriye’de, Afrika’da, Balkanlarda ne işin var dilenlere sormak lazım” diyerek, “Peki sizin buralarda ne işiniz var” şeklinde konuştu.

...

Ankara’de DEAŞ operasyonu: 49 gözaltı

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, haklarında gözaltı kararı bulunan 55 yabancı uyruklu şüpheliden 49’u eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.

...

Polis 81 ilde düğmeye bastı: 872 kişi yakalandı

81 ilde çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 872 kişi yakalandı.

...

4 terörist daha etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır’da düzenlenen operasyonlarda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

İstanbul’da tır alarmı: Polis ateş açarak durdurdu

TEM Otoyolunda dur ihtarına uymayan TIR, ters yönde ilerleyerek trafikte tehlike saçtı. Polisin lastiklerine ateş açtığı TIR, yaklaşık 10 kilometre sonra durdurulabildi. Başka bir sürücü tarafından çekilen o anlar ise kameralara yansıdı.

...

Fenerbahçe’nin borcu açıklandı

Fenerbahçe’nin Divan Kurulu Toplantısında sarı-lacivertli kulübün borcu açıklandı. Fenerbahçe’nin toplam borcu 300 milyon 47 bin 719 TL olarak belirtildi.

Kaynak: İHA