Çiftçi, Fuar Merkezi İnşaatını İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan fuar merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, fuar merkezinin gelecek vaat eden bir proje olduğunu dile getirdi.

Çiftçi, Fuar Merkezi İnşaatını İnceledi
Kentin marka değerlerine ve turizm alanında tanıtımına katkı sağlayacağı düşünülen Şanlıurfa Fuar Merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Yaklaşık 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak olan fuar merkezinin 14 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. 670 araç kapasiteli otoparka sahip olan fuar merkezinde 30 bin metrekare kapalı alan içerisinde dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek. İnşaat çalışmalarının hızla yükseldiği fuar merkezindeki alanda çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, teknik ekipten bilgi alarak işçilerle sohbet etti.

Şanlıurfa Fuar merkezinin gelecek vaat eden bir proje olduğunu ve yılın 12 ay boyunca fuar yapma kapasitesine sahip olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Fuar merkezi inşaatında incelemelerde bulunduk. Alan incelemesinde inşaat çalışmasının hızla ilerlediğini gördük. Şanlıurfa’nın kurtuluş yıldönümünün kutlandığı gün olan 11 Nisan’da buranın açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şanlıurfa için çok prestijli bir projedir. Şanlıurfa’nın ticaretine tesir edebilecek, o sektörü takip edecek işveren ve işadamlarımıza bir vizyon çizebilecek, gelecek vaat eden projedir. Şanlıurfa’nın 12 ay boyunca fuar yapma kapasitesi var ama önemli olan sağlıklı, modern ihtiyaçları karşılayabilecek yapıların olmasıdır. Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük etki edebilecek bir projeyi hayata geçiriyoruz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA