Başkan Nehir, Yaşam Boyu Spor Etkinliklerine Katıldı

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, yaşam boyu spor etkinliğine katılarak vatandaşlarla birlikte sabah sporunu yaptı.

Başkan Nehir, Yaşam Boyu Spor Etkinliklerine Katıldı
Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde Yaşam Boyu Spor etkinlikleri kapsamında sabah sporu yapıldı. Sabah sporuna Başkan Nehir’in yanı sıra Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Zabıta Müdürü Önder Şimşek ve vatandaşlar katıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Orhan Kurtdere eşliğinde yapılan ısınma hareketleriyle başlayan etkinlik, kondisyon çalışmasının ve ardından spor aletlerine geçilmesiyle devam etti.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, sağlıklı bir yaşam sürebilmek için sporun çok önemli olduğunu ifade ederek, “Çeşitli sebeplerden kaynaklı olarak toplum olarak düzenli olarak spor yapamıyoruz. Daha sağlıklı bir yaşam için yaşam boyu spor etkinliklerine öncülük ediyoruz. Başlangıç olarak Spor Müdürlüğümüz bünyesinde beden eğitimi öğretmenimiz eşliğinde her gün sabah 06.00-08.00 saatleri arasında Hz. Hıdır Türbesi yanındaki bu alanda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Talep oluşması halinde günün değişik saatlerinde seans sayısını çoğaltabiliriz. Daha sağlıklı bir yaşam için başlattığımız yaşam boyu spor etkinliklerine katılmaya halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA