AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı'ı 51. Danışma Meclisi

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın 51. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, muhtarlar ve partililer katıldı.

Üstün, burada yaptığı konuşmada, Adapazarı'nın merkez ilçe olduğundan büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Bu tarihi ilçeye pek çok yatırım yapıldı. 3. Boğaz Köprüsü'nün çevre yolu, hızlı trenin İstanbul Ankara arası durağı, bin yataklı devlet hastanesi, doğum hastanesi, atletizm pisti, yeni Sakarya Atatürk Stadyumu, yeni duble yollar Adapazarı'na yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan bazıları. Adapazarı'nı vatandaşlarımız için geliştirmeye ve dönüştürmeye kararlıyız. İnşallah milletimiz için hayırlı işler yapacağız." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu da AK Parti'nin geliştirdiği politikalarla iktidar olduğunu ve bugüne kadar geldiğini hatırlattı.

Bütün odak noktalarını, 2019 kasım seçimlerine göre düzenlemeleri gerektiğini vurgulayan Toçoğlu, şunları söyledi:

"Bu seçimi başarıyla tamamlamak için birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize güç vermeliyiz. Türkiye, AK Parti iktidarı süresince sahip olduğu refah düzeyine ulaşmak için pek çok kritik durumu atlattı. Hem hükümet olarak hem de yerel yöneticiler olarak hizmet konusunda tüm gayretimizi gösteriyoruz. Sakarya'yı geleceğe taşıyacak adımları atmaya devam edeceğiz. Şehrimizi ilgilendiren konularda birlikte karar vereceğiz. Şehrimizin geleceğini birlikte kuracağız. Yeşiline, toprağına, suyuna, doğasına hep birlikte sahip çıkacağız. Bu vesileyle Adapazarı İlçe Teşkilatımızın 51. Danışma Meclisi Toplantısı'nın hayırlı olmasını diliyorum."

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise AK Parti'nin, belediyecilik anlayışıyla Türkiye'de 15 yıldır çok önemli hizmetlere imza attığı ifade ederek, "2019 yılı Türkiye için önemli bir viraj. Bu dönemeci büyük bir gayretle geçmemiz lazım ki ufkumuz açılsın. Teşkilatlarımızın heyecanı ve motivasyonu yerinde. Bize düşen partimiz için 2019 seçimlerinde sonuna kadar mücadele etmektir." dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da kendilerine güvenen partililere teşekkür etti.

AK Parti olarak zorlu süreçler yaşadıklarını anlatan Ak, "Tüm bu zorlu süreçlerden ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkardık. Kongremizin ardından yeni bir heyecanla yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda daha çok çalışacak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. 2023 hedefleri için daha çok çalışacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA