290 Öğrenciden Ay Yıldızlı 29 Ekim Kutlaması

Tokat’ın Zile ilçesinde 290 öğrenci 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel ay yıldız figürü oluşturdu.

290 Öğrenciden Ay Yıldızlı 29 Ekim Kutlaması
Zile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel anlamlı bir çalışma yaptı. Öğrencilerin talebi üzerine harekete geçen okul yönetimi ay yıldız görseli için gerekli organizasyonu yaptı. 290 öğrenci bir araya gelerek ay yıldız oluştururken, drone ile görüntülenen çalışmada güzel bir görsel meydana geldi.

Cumhuriyet Bayramı’na özel yapılan çalışma öğrencileri ve öğretmenleri duygulandırdı. Tarih öğretmeni Uğur Emre Akyüz, öğrencilerin talepleri üzerine bu çalışmayı yaptıklarını belirterek, "Burada bulunan her öğrencimiz birer doktor, birer hakim yada birer öğretmen olacaklar ya da olamayacaklar ama bizim için önemli olan şudur, bu vatan için canlarını feda etmeye her daim hazır birer nefer olarak var olacaklardır" dedi

Öğretmen Nursel Zadegil Tekin ise ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulmuş olan Cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünü tüm Türkiye’de coşkuyla kutlamakta olduğunu belirterek,"Cumhuriyetimize verilebilecek en büyük armağan gençlerimizin yetiştirilmesidir. Biz öğretmenler bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz" diye konuştu.

Öğrenciler de duygularını dile getirerek Cumhuriyet Bayramı’na özel böyle bir çalışmanın içerisinde yer almaktan mutlu olduklarını dile getirdi.
Kaynak: İHA