Vali Demirtaş Açıklaması 'Tek Amacımız Vatandaşa Kaliteli Hizmet Sunmak'

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, tek ve en büyük amaçlarının; vatandaşlara kaliteli hizmeti sunmak olduğunu ve dile getirilen sorunları çözümlemek, eksiklikleri gidermek olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş Açıklaması 'Tek Amacımız Vatandaşa Kaliteli Hizmet Sunmak'
Vali Demirtaş, muhtar ve vatandaş buluşmaları kapsamında Yüreğir ilçesi Atakent, Karacaoğlan ve Kışla mahallelerinde muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Demirtaş, muhtar ve vatandaş buluşmalarını kararlılıkla gerçekleştirmeye devam edeceğini belirtip, Atakent Mahallesi muhtarlığını ziyaret ederek mahalle Muhtarı Ramazan Susan ve vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi. Daha sonra sırasıyla Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Ahmet Özbulat ve Kışla Mahallesi muhtarı Ali Kubat’ı ziyaret eden Vali Demirtaş, muhtarlık binaları önünde toplanan vatandaşlarla buluştu.

Atakent, Karacaoğlan ve Kışla mahalleleri muhtarları ile vatandaşlar, ulaşım, okul, elektrik kesintisi, uyuşturucuyla mücadele, alt ve üst yapı eksiklikleri gibi konulardaki beklentilerini anlatırken, Vali Demirtaş kendisine iletilen sıkıntıların giderilmesi konusunda ilgili kurul ve kuruluşlar nezdindeki çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Kaynak: İHA