Vali Çoşkun, Köy Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun Değirmenocağı, Kırmıtlı ve Yeniköy Köylerini ziyaret ederek, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Çoşkun, Köy Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi
Köy ziyaretlerinde ilk olarak köy muhtarlarından bilgi alan Vali Coşkun, “Bugün, hem köy sakinlerimizle bir arada olmak hem de taleplerini, sorunlarını dinlemek istedik. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretinin devamında köy sakinlerinin kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyen Vali Coşkun, Osmaniye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamasını istediklerini ve çalışmaların bu hedef doğrultusunda yürütüldüğünü ifade ederek, taleplerin imkânlar ölçüsünde karşılanması için gayret gösterildiğini söyledi.



Vali Coşkun, ziyaret ettiği köylerde iletilen talep ve ihtiyaçların, önümüzdeki yılın yatırım programında değerlendirileceğini kaydetti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, köy ziyaretlerinde Kırmıtlı ve Yeniköy’deki kuş cennetlerini de ziyaret ederek, bilgi aldı.

Vali Coşkun’un ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı.
Kaynak: İHA