Spil'de ATV Turları Başladı

Manisa Spil Dağı’nda yer alan Kent Ormanı ve Mesir Tabiat Parkında özel bir işletme tarafından ATV turları düzenleniyor.

Spil'de ATV Turları Başladı
Manisa’da özel bir işletme tarafından ilk defa ATV turları hayata geçirildi. Manisa Spil Dağında yer alan Kent Ormanı ve Mesir Tabiat Parkında Bözköy gölet alanından başlayarak 7 kilometrelik parkurda macera tutkunları ATV sürmenin keyfini yaşayacak. ATV turu düzenleyen işletme ortaklarından Fahrettin Gürbüz, “Manisa’nın gençleriyiz. ATV’yi Manisa’ya getirelim istedik. En azından Spil’i, dağı, doğayı sevelim dedik. Turlar, Bozköy göletten başlıyor. 7 kilometrelik bir parkurda dağda bir tur atıyoruz. Turlarımız rehber eşliğinde gerçekleşiyor. Hiç kimseyi tek göndermiyoruz. Turumuz yaklaşık 45 dakika ile bir saat arası sürüyor” dedi.

ATV turlarının Manisa’da ilk defa düzenlendiğini söyleyen Gürbüz, “ATV’leri biz Uludağ’dan getirtiyoruz. Spil’in Uludağ’dan bir eksiğinin olmadığını düşündük. Orada ne varsa burada da olacak. Daha da fazlası olacak inanıyorum. Ücret olarak cüzi bir rakam belirledik. Şu an elimizde 13 ATV motorumuz var. Kış mevsiminde yeter diye düşünüyorum. Ama Mayıs ayında 30-40’a tamamlamamız mümkün. ATV motorlarının avantajları, yol sorunumuz yok. Doğayı bozmadıktan sonra her yer bizim için yol” diye konuştu.

Kaynak: İHA