Malatya'da 'Çınar Altı Sohbetleri' Etkinliği

Malatya Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun geçmiş yıllarda başlatmış olduğu çınar altı sohbetleri kapsamında bu yıl tarihe yön veren gönüller teması işlendi.

Etkinlik kapsamında TRT spikeri Işıl Açıkkar’ın sunumu ve tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun anlatımı ile Ebu Suud irfan, hikmet, ilim mirasını, kredi ve yurtlar kurumunun yurtlarında barınan öğrencilere aktardı.

Programı sunan Açıkkar, bizim öğrencilik dönemlerimizde Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yurtları ile şimdikiler arasında dağlar kadar fark olduğunu belirtti.

Yavuz Bahadıroğlu da Ebu Suud'un hayatını anlattı.

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:'Normal Tablo'; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:''; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:'Calibri','sans-serif'; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Kaynak: AA