Konyaaltı Kreşlerinde 'Cumhuriyet' Coşkusu

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hazırladıkları renkli gösterilerle yaşadı.

Konyaaltı Kreşlerinde 'Cumhuriyet' Coşkusu
Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşleri’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, minik öğrenciler renkli gösterilerle kutladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan Kreşlerde minik öğrenciler, hazırladıkları ‘Cumhuriyet ve Atatürk’ şiirlerini büyük bir heyecanla okudu.

Şiirlerin ardından ise öğrencilerden oluşan koro, ellerindeki Türk bayrakları ile birlikte 10. Yıl Marşı söylediler. Öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini özenle hazırladıkları gösterilerle sundular.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı’nda hazırladıkları bir dizi etkinlikle Cumhuriyetin 94. Yıldönümünü kutladıklarını söyledi.

Belediyenin en küçük yapı taşlarını oluşturan kreş öğrencilerinin ise bu yıl coşkuyla ‘29 Ekim’i kutladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, okullarda alınan temel eğitimin, Atatürk’ü doğru anlamakla ancak kişiyi aydınlığa taşıyacağını kaydetti.

Konyaaltı Belediyesi’nin Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşleri’nde Atatürk sevgisinin yoğun şekilde yaşandığını ifade eden Muhittin Böcek, “Aydınlık yarınlar; bugünün çocuklarıyla mümkün olacak” dedi.

Kaynak: İHA