Kiza İş Merkezi Törenle Açıldı

Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla kurulan Kiza A.Ş. tarafından Adana-İçel D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde yapılan Kiza İş Merkezi’nin ilk etabı, düzenlenen tören ile açıldı.

Kiza İş Merkezi Törenle Açıldı
Açılışta konuşan Balak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balak, 15 dönümlük arazide inşa edilen Doğu Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ofis projesinin ilk etabının tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Eski Tekel fabrikası arazisine yapmakta olduğumuz Kiza İş Merkezi Projesi’nin 60 bin metrekarelik alanını tamamlamış bulunmaktayız. İlk etap da 280 ofis ve 60 iş yeri bulunuyor. Projemiz tamamlandığında 180 bin metrekare kapalı alanda 990 ofis 287 adet iş yeri olacak ve bölgenin en büyük iş merkezi unvanını elinde bulunduracak” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilk etabının açılışı gerçekleştirilen Kiza İş Merkezi’nin bölge için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “Seyhan’ın değiştiğini görmek benim için büyük bir mutluluk. Benim dönemime gelmesi bir başka mutluluk. D-400 Karayolunun bulunduğu bölge Seyhan’a da yakışmıyordu Adana’ya da yakışmıyordu. Değişim başladı inşallah devam edecek. Buranın ilk etabının bitmiş olmasını görmek çok güzel bir duygu emeği geçen girişimcilerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra kurdele kesimi ve iş merkezi tanıtım videosunun izlenmesiyle devam eden program canlı müzik dinletisi ile gece geç saatlere kadar devam etti.

Kiza İş Merkezi’nin terasında düzenlenen açılış törenine Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Cevheri Bucak, Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, Balak Metal Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Balak, mülk sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA