Kaymakam Parke Döşedi

Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, incelediği park çalışmalarında parke taşı döşeyerek, işçilere yardım etti.

Kaymakam Parke Döşedi
Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, Merkez Mahallesi Şehit Mevlüde İrem Çiftçi Çocuk Parkı’nda devam eden inşaat çalışmalarını inceleyerek, yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı. Yazıcı’ya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Levent Yıltırak da eşlik etti. Yazıcı, ilçede bir yıl önce hiç çocuk parkının olmadığını belirterek, onlarca park inşa ettiklerini ifade etti.

Yeni çocuk parkı projelerinin hazırlandığını ve bir kısmının ihale aşamasında olduğunu anlatan Yazıcı, Mevlüde İrem Çiftçi Çocuk Parkı’nda da sürdürülen çalışmaların büyük bir bölümünün tamamlandığını, yakında ilçe çocuklarının hizmetine sunulacağını kaydetti.



“Belediye artık vatandaşının yanında”

Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirten Yazıcı, “İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örnekleri sergilenmektedir. Her zaman söylüyoruz, bizim amacımız birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde ilçemizin sorunlarına çare üretip belediye olarak hazırladığımız projelerle sıkıntılarını gidermektir. Belediyemizin yeni misyonu, her daim vatandaşlarımız için hazırladığımız projelerle birlik ve beraberlik içerisinde ilçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerimizde yaşanan sorunları yerinde görerek proje üretip bunları hizmete dökmektir. Biz bu konuda en büyük desteği devletimizden ve ilgili kurumlarından alıyoruz. Vatandaşlarımızın, basınımızın, sivil toplum örgütlerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarımızı yürütme esnasında gösterdikleri duyarlılıklarından ve sergiledikleri desteklerden ötürü kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Yazıcı, daha sonra, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Levent Yıltırak ile birlikte parke taşı döşeyerek, çalışmalarını sürdüren işçilere yardım etti.
Kaynak: İHA