Kargı Ülkü Ocakları Hacıhamza'ya Temsilcilik Açıyor

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı, Kargı’nın eski beldesi Hacıhamza’da temsilcilik binası açacak.

Kargı Ülkü Ocakları Hacıhamza'ya Temsilcilik Açıyor
Hacıhamza’da temsilcilik binası açacaklarını açıklarını belirten Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, "İlçemizin tarihi yerleşim yerlerinden olan ve milliyetçi yapısıyla tanınan Hacıhamza’mızdan gelen talepler doğrultusunda, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanımız Muhammet Yavuz Ünlü’nün talimatlarıyla temsilcilik açmak için çalışma başlatık. Hacıhamza geçmişten bugüne milliyetçi vatansever vatandaşlarımızın yaşadığı bir yer olarak bilinmekle birlikte, söz konusu vatan ve millet olduğunda en yüksek sesin geldiği bir yer olarak beynimize kazınmıştır’’ dedi.

Murat Soruk, "Bu güzel beldemizden gelen talepl ve yaptığımız incelemeler sonucunda bir temsilcilik açma kararı alarak çalışmalarımıza başladık. Yerimizi tahsis ettik. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız. Hacıhamza Ülkü Ocakları temsilciliğimizin Hacıhamza gençliğine hayırlı hizmetler vermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemizin yaşadığı son günlerde milletimizin sigortası durumunda olan Türk Milliyetçileri ve Ülkü Ocakları’nın neferi olarak hepimize görevler düşmektedir. İşte bu ocak da bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Bu duygularla açacağımız Ülkü Ocakları Temsilciliğimizin hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Soruk, Ülkü Ocakları Temsilciliği’nin yaklaşık bir ay içerinde çalışmalarının tamamlanarak hizmete açılacağını sözlerine geldi.
Kaynak: İHA