İzmir'de Otomobilin Üst Geçidin Ayağına Çarpması

Hayatını kaybeden polis memurlarından Erdem Öge İzmir'de defnedildi İl Emniyet Müdürü Aşkın: 'Arkadaşlarımız istirahatli oldukları sırada elim bir kaza geçirdiler. İki arkadaşımızı kaybettik, 3 arkadaşımız da yaralı. Trafik terörüyle uğraşan bir teşkilat olarak böyle bir kazaya maruz kalmaktan dolayı çok üzgünüz'

İzmir'de otomobilin üst geçidin ayağına çarpması sonucu hayatını kaybeden polis memurlarından Erdem Öge'nin (27) cenazesi İzmir'de törenle toprağa verildi.

Öge'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından tören mangası eşliğinde cenaze arabasına konuldu.

Yakınlarına teslim edilen Öge'nin Türk bayrağına sarılı naaşı daha sonra cenaze namazı için Konak ilçesi Ferahlı Camisi'ne getirildi.

Cenazeye, Öge'nin ailesi, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, şube müdürleri, Öge'nin mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Polisin annesi Aysel Öge ve yakınları tabutun başında gözyaşı dökerken babası Tuncer Öge ise ayakta durmakta güçlük çekti.

Öge'nin naaşı, ikindi vakti sonrası kılınan cenaze namazının ardından tören mangası tarafından cenaze aracına kadar omuzda taşındı. Cenaze aracı hareket ettiğinde tören mangası selam durdu.

Öge'nin cenazesi Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Erdem Öge'nin 5 ay önce polis olarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde göreve başladığı öğrenildi.

- Aşkın: "Çok üzgünüz"

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde meydana gelen kazadan dolayı çok üzgün olduklarını ifade etti.

Trafik terörü ile uğraşan bir teşkilat olduklarına işaret eden Aşkın şunları söyledi:

"Arkadaşlarımız istirahatlı olduğu sırada elim bir trafik kaza geçirdiler. Çok üzgünüz, mekanları cennet olsun. İki arkadaşımızı kaybettik, 3 arkadaşımız da hastanede tedavi görüyor. Onlar için dua ediyoruz. Allah bütün milletimizi teşkilatımızı bu tür kazalardan korusun. Biz trafik terörüyle uğraşan bir teşkilat olarak böyle bir kazaya maruz kalmaktan dolayı çok üzgünüz. Alllah bir daha hiç kimseye kaza göstermesin. Tabii ki trafikle ilgili tedbirli olmamız lazım. Ben buradan ailelere kazada hayatını kaybeden arkadaşlarımızın ailelerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum."
Kaynak: AA